In navolging van het introductieseminarie in maart en webinar in juni, organiseert het Centre of Excellence (Deloitte, Deloitte Legal, Best Value Group) in samenwerking met VIB op 22 september een uitgebreidere vervolgsessie.

Om in de huidige markt als strategisch inkoper te slagen, zijn het COE en het VIB ervan overtuigd dat innovatie gedreven groei de sleutel is tot het maximaliseren van de inkoopefficiëntie. De ‘Best Value’ aanpak is een methode om de efficiëntie in het interne project-, risico- en contractmanagement te verbeteren. De nieuwe methode staat in schril contrast met de traditionele manier van projectmanagement en contracting, die wordt gekenmerkt door een gebrek aan vrijheid om met innovatieve en creatieve oplossingen te werken.

Het COE en VIB voorzien in dit webinar verdere ‘In depth Knowledge’ over De ‘Best Value’ aanpak dit a.d.h.v. praktische cases en juridische input (via Q&A met Deloitte Legal). Binnen het webinar is tevens tijd voorzien voor een interactieve sessie met peer-to-peer feedback.

Dit webinar is een vervolg op de introductiesessies en kan dienen als optimale voorbereiding voor de tweedaagse training in november met officiële certificatie. Onze sprekers zullen hun ervaring met de ‘Best Value’ aanpak delen en beschikbaar zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Sprekers:

Joris Bulens (Lead Procurement Partner bij Risk Advisory) en Max Saelens (Senior Consultant bij Deloitte) zullen een verder bouwen op de introductie geven in voorgaande sessies. Een uiteenzetting over de informatiemanagementtheorie (de filosofie achter Best Value), de paradigmashift en de verschillen tussen een Best Value aanpak en het klassieke tenderproces. 

Jeroen Van de Rijt (Director Best Value Group) Dé expert in Best Value in Nederland zal expertise uit de eerste hand geven over wat Best Value is en geeft inzicht hoe de theorie in de praktijk wordt omgezet a.d.h.v. cases vanuit verschillende industrieën.  

Mattias Van Schel (Senior Associate bij Deloitte legal) zal inzicht geven in de juridische aspecten van Best Value in Procurement.

Programma:

  • 09:30: Verwelkoming & inleiding
  • 09:45: Interactieve sessie (met Q&A) gepresenteerd door onze sprekers
  • 12:00: Round table discussie met peer to peer feedback
  • 12:30: Einde seminarie