YSCM: Supply Chain Transformation

Datum en tijdstip:
2021-09-30T18:00:00 2021-09-30T21:00:00
Locatie:
The Beacon technology Hub Antwerpen
Adres:
Sint-Pietersvliet 7
2000 Antwerpen
Aanmeldperiode:

THE LEAD IS UP TO YOU!

 

Jullie als jonge supply chain professional, zijn degene die de lead zullen nemen in de digitale transformatie van jullie sector. Daarom is het cruciaal om up-to-date te blijven van de laatste trends en initiatieven. The Beacon huisvest allerlei start-ups en bedrijven die werken aan innovaties in o.a. mobiliteit en logistiek.

Daarom nodigt The Beacon u uit om kennis te maken met de nieuwste projecten en de leden die hieraan meewerken.

 

Maak je klaar voor de toekomst in supply chain:

Leer, inspireer en connecteer met elkaar op 30 september samen met The Beacon community, Young Supply Chain Masters en Young Forward Belgium.
De toegang is gratis voor Young SCM-leden (leden onder de 35), maar de plaatsen zijn beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

 

Programma:

18u00: Welkom @ The Beacon

18u15: Introductie The Beacon

18u45: Coock Smart Port 2025 project – (Imec en UAntwerpen-Departement Informatica)

Het verbeteren en versnellen van de operationele efficiëntie in een haven ecosysteem door toepassing van intelligente en data gedreven technologieën door Bart Bream (IMec - UA IDLab research group).

19u15: PILL - Physical Internet Living Lab (VIL, Imec en)  MOBI VUB)

Physical Internet (“PI”) staat voor Fysiek Internet en is een innovatief concept om logistieke processen anders te organiseren. Het is de visie op hoe we logistiek efficiënt, veerkrachtig en duurzamer kunnen organiseren. Via PI willen we transportnetwerken onderling met elkaar verbinden zodat we vrachtvervoer van start tot bestemming zo optimaal mogelijk kunnen organiseren. Keynote door Tomas Ambra (Imec, EDiT departement) in het ENG.

19u45: Tips&tricks om vlot door deze sector transformaties te komen.

Laurent Moyersoen, Rookie Of The Year 2019 - Lanark

20u00: Netwerkdrink

21u00: Einde