OPLEIDINGEN

Bij Supply Chain Masters dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Door middel van kwalitatieve, onmiddellijk toepasbare en praktijkgerichte opleidingen trachten we onze cursisten doorheen hun volledige loopbaan te ondersteunen.
Als inkoper kan je bij Supply Chain Masters terecht voor operationele basisopleidingen alsook voor opleidingen op tactisch, strategisch en management niveau. 
Voor de logistieke en supply chain professional bieden we vooral themagerichte opleidingen aan die meer diepgaande informatie geven omtrent een specifiek onderwerp.


Klik hier voor een overzicht van onze inkoopopleidingen!

Klik hier voor een overzicht van onze logistieke en supply chain management opleidingen!

Daarnaast hebben we ook bijkomende opleidingen die je kennis verbreden. Supply Chain Masters speelt regelmatig in op de actualiteit door seminaries en workshops te organiseren ter verdieping van de bestaande kennis. Hou dus zeker onze website in de gaten of schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief om van deze eenmalige leermomenten te profiteren. 

 

KMO-portefeuille

Alle opleidingen van Supply Chain Masters komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

De KMO-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren zoals het volgen van een opleiding. ​De KMO-portefeuille werd aangepast op 1 december 2019. Zo kan een kleine onderneming 30% steun krijgen en een middelgrote onderneming 20%. Het maximale steunplafond bedraagt 7.500 euro per jaar (bron: Vlaamse Overheid).

De KMO-portefeuille kan niet worden aangewend voor de events van Supply Chain Masters, de catering of BTW. 

Voor meer informatie of om een subsidie aan te vragen, surf naar www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Afbeeldingen-en-fotos-KMO-Portefeuille_0Kennispartners van Supply Chain Masters:

solvint.jfif