deze banner is het

 

 

 

home dvisc zonder achtergrond programma dvisc zonder achtergrond sprekers dvisc met rand praktisch dvisc zonder achtergrond

 

PLENAIRE SESSIE

Bernard Mazijn

Bernard Mazijn is Afgevaardigd Bestuurder van het Instituut voor Duurzame Ontwikkeling in Brugge, en visiting professor aan de Universiteit van Gent. Hij is ook Associate Research Fellow aan de United Nations University. Hij kreeg de opdracht van het FIDO (Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling) om te onderzoeken wat de impact is van de toenemende schaarste van belangrijke grondstoffen op het behalen van de SDG’s.

 

Tom Palmaerts

Tom Palmaerts is een trendwatcher, bekroonde keynote speaker, managing partner bij Trendwolves en auteur van enkele boeken over de toekomst. Hij noemt zichzelf een futurist.  Hij is geïnteresseerd in de denkwijze van jongeren. Hij reist al jarenlang de wereld rond met één doel: mensen zin doen krijgen in de toekomst. 

 

Jonathan Berte

In het weekblad Knack (nr 6) noemen ze hem de Vlaamse Yuval Noah Harari, een collega van Telenet vond hem een groter genie dan Elon Musk.
Jonathan Berte, CEO en Founder van het technologiebedrijf Robovision, is een ondernemer, innovator en briljant spreker. Hij richtte het bedrijf op in 2008, en stuurt nu een team aan van 55 ingenieurs, die goochelen met AI, Deep learning en neurale netwerken.  Robovision ontwikkelt zelflerende robots voor bedrijven in Silicon Valley, algoritmes die beter kanker opsporen dan specialisten en veiligheidstechnologie voor de Nederlandse politie.
Jonathan studeerde Toegepaste Fysica aan UGent, en specialiseerde zich in Neurologie aan het Institute of Neuroinformatics (INI).  Daar kreeg hij zijn passie voor Artificial Intelligence, toen hij besefte wat een gigantische impact deze technologie kon bieden voor de maatschappij. Net als Harari heeft hij een visie op de toekomst, die hij reeds omzet in concrete toepassingen.

 

Roel van de Wiele1

Roel van de Wiele is sinds meer dan 25 jaar actief in Personal Coaching, Lezingen en Trainingen omtrent Leiderschap, Verkoop, Communicatie en Management. Hij is gastdocent bij verscheidene Business Schools en universiteiten, zowel in België als in Nederland.

Zijn levensvisie: harD werken en harT genieten
Zijn motto: je hoeft niet te leiden als je gevolgd wordt

De 4 hoekstenen van een rijk leven:

  1. Filosofie en psychologie zijn mijn denkkaders
  2. Harmonie is het doel
  3. Verwondering is de weg
  4. LLLL: LevensLang al Lachend Leren

Enkele keywords van klanten:  zeer interactief /ad rem, creatief en humoristisch / met kennis van zaken /
erg inspirerend, aanzettend tot actie / nazinderend.

 

PARALLELLSESSIES

STREAM A - CPO-TALKS - Exclusive interactive debates (NEW!)

STREAM B - FUTURE-PROOF PROCUREMENT

Jeroen Van de Broek

Jeroen Van de Broek is nu Managing Director van FrieslandCampina Consumer Dairy Belgie en was voordien CPO van FrieslandCampina, na zijn carriere gestart te zijn in consulting (Boston Consulting Group) en in diverse commerciele rollen in retail in binnen- en buitenland.

Noel Faict

Noel Faict was de laatste 10 jaar werkzaam bij P&G als Director Purchasing  in Genève, met verantwoordelijkheid over USD 5 Miljard + aan raw material (chemical) Purchases, voor de productie van het ganse gamma FMCG die P&G wereldwijd verkoopt. Naast de ‘day to day’ Purchases leidde hij ook de Innovation Purchases organisatie, een relatief kleine organisatie (15) wiens opdracht erin bestond om ‘Supplier Enabled Innovation’ te stimuleren. Voordien bekleedde hij nog verschillende andere inkoopfuncties binnen P&G.  Na 36 jaar verliet hij P&G en in juni 2019 werd hij zelfstandig consultant en stichtte zijn eigen organisatie Noel & Partners.

 

Peter De Meester

Peter De Meester is Leadership Partner Sourcing & Vendor management bij Gartner.  Hij werd in september 2019 ook verkozen tot Procurement Ambassador of the Year tijdens de Procurement Excellence Award vanj VIB en Pascion. Gedurende 3 jaar was hij als zelfstandige Head of Procurement bij Brussels Airport Company, waar hij een volledig nieuwe inkooporganisatie uitbouwde en een indrukwekkende transformatie van de inkoopfunctie realiseerde. Voordien vervulde hij nog verschillende inkoopfuncties, onder andere bij bpost, GSK en P&V.

Edgar van gent

Edgar Van Gent is co-founder en mindsetter bij Hi!Mindset, een consultancy bedrijf dat ondersteuning biedt bij B2B samenwerkingen, interne samenwerkingen, overnames en joint ventures. Ze zijn ook een gelicenseerd Center of Excellence voor de Vested! Methodiek (van Kate Visatek) in samenwerking met Nevi, en Edgar is gecertificeerd Vested architect.

STREAM C - FUTURE-PROOF SUPPLY CHAINS

Bram Desmet

Prof. Bram Desmet is Adjunct Professor Operations & Supply chain bij Vlerick Business School, en CEO/Managing Director Belgium van Solventure.  Voordien was hij consultant bij Möbius Business Redesign.  Hij is een veelgevraagde keynote spreker. Recent publiceerde hij zijn boek over “Supply Chain Strategy and Financial Metrics.  The Supply Chain Triangle of service, cost and cash”. 

alex

Alex Van Breedam is Afgevaardigd Bestuurder en CEO van TRI-Vizor, de eerste Cross Supply Chain Orchestrator.  Voordien was hij gedurende 5 jaar Algemeen Directeur van het Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL).  Hij is ook gastdocent aan verschillende universiteiten (UA, KUL en Singapore). Hij schreef meerdere publicaties voor interantionale tijdschriften. Hij is  de uitvinder van het Extended Gateway® concept.

Luc Baetens

Luc Baetens werkt sinds het jaar 2000 samen met industriële bedrijven om de performantie van hun activiteiten te verbeteren. Hij heeft geëvalueerd, ontworpen, geïmplementeerd en gemanaged. In de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd in global footprint design, supply chain planning en forecasting, voorraadoptimalisatie en in de toepassing van Operational Excellence in industriële omgevingen. Zijn professionele ambitie: het ontwikkelen van creatieve oplossingen om mensen en bedrijven te helpen effectiever te worden in wat ze doen.

Kevin Onderbeke

Kevin Onderbeke is sinds 2017 Sales Manager Supply Chain Solutions bij Ahlers. Hij is ook international lead in business development in China, India en Rusland, en hij leidt ook het Supply Chain Innovation departement.  Hij heeft een grote kennis van procurement en tender management, supply network visualisatieen supply chain data analytics.  Voordien werkte hij bij Total en Inter Ferry Boats.

STREAM D - UNLOCK YOUR CURIOSITY / TOOLSHOP

Ianka Fleerackers

Ianka Fleerackers is een story-telling architect en spreek-mentor met een lange carrière in theater en media.  Na een succesvolle carrière als actrice, legde zij zich de laatste 10 jaar toe op haar expertise als spreker, moderator en mentor voor professionele sprekers.  Zij deelt als keynote spreker het podium met ministers en internationale sprekers.  Haar favoriete onderwerpen zijn emotionele intelligentie, transformatie en technologie.

Sidney

Sidney van de Steene

Serge Gouders

Serge Gouders

STREAM E - CONTINUE CHANGE IN DE ZORGSECTOR (georganiseerd door AAA+)

Koen Michiels

Koen Michiels is Algemeen directeur/gedelegeerd bestuurder van het nieuwe fusieziekenhuis AZ Nikolaas. In 2014 verliet hij zijn functie als algemeen directeur en legt hij de focus op zijn rol als gedelegeerd bestuurder. Sinds eind 2015 combineert hij deze functie met deze van gedelegeerd bestuurder binnen het AZ Lokeren.  Daarnaast vervult hij diverse bestuursmandaten zoals bij Zorgnet-Icuro en diverse instellingen in de ouderenzorg en de sector van de algemene ziekenhuizen, enz.

Wim Allemeersch

Wim Allemeersch studeerde af als handelsingenieur en master in de medisch-sociale wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven, nadien behaalde hij nog een MBA. Hij oefende verschillende functies uit in de zorg­sector waar­van vele jaren als ziekenhuisdirecteur. Hij bekleedde ook 20 jaar de functie van secretaris-generaal in de Belgische Vereniging van Ziekenhuisdirecteurs. Sinds 1 februari 2019 maakte hij de overstap naar de eerste lijn en is hij algemeen directeur van vzw Wit-Gele Kruis van Oost-Vlaanderen, een thuisverplegingsorganisatie met meer dan 1650 fantastische collega’s.

Tony Mortier

Tony Mortier is lid van het Interfederaal Korps van de Inspectie van Financiën (ICIF) waarbij hij op VLaams vlak Energie, Klimaat, Financiën en Begroting en Toerisme opvolgt. Als Vlaamse Auditautoriteit auditeert hij meerdere Europese structuurfondsen, o.m. ESF, EFRO en Interreg Vlaanderen/Nederland.Na zijn studies aan de Koninklijke Militaire School bouwde hij eerst een carriere uit binnen Defensie, alvorens in 2008 de overstap te doen naar het ICIF.Naast een licentie in Sociale en Militaire Wetenschappen, is hij tevens houder van masters in de Politieke wetenschappen en in de Rechten, behaalde hij een bijkomende titel in het Economisch Recht en in het Droit Administratif et Militaire. Hij is de auteur van meerdere boeken en artikels inzake overheidsopdrachten.

sprekerstefanie

Stefanie Veraghtert is an impact entrepreneur and patient advocate with a bachelor's degree in Social Work and a master's degree in International Relations. Diagnosed with a stadium 4 Cervical Cancer at the age of 26 she was a young adolescent (AYA) cancer patient. After her treatment and healing she decided to make a big career shift and inspire others with her story. She worked with cancer leagues, patient support groups, hospitals, the industry and health corporates on national and international level. She is running her own social enterprise 'The Big C. that is all about leadership, empowerment and health awareness. As a motivational speaker, storyteller and incubator for innovative projects in the healthcare she is promoting patient-driven innovation by human-centered design thinking.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf in!