Banner_visual_DvIL_2018_580x157px_email

Dag van Inkoop en Logistiek

Datum en tijdstip:
2018-04-24T00:00:00 2018-04-24T00:00:00
Locatie:
Elisabeth Center Antwerp
Adres:
Koningin Astridplein 20-26
2018 Antwerpen
Aanmeldperiode:

Op 24 april 2018 organiseert VIB reeds voor de 21e maal haar jaarlijks congres, de Dag van Inkoop en Logistiek. We zullen opnieuw zorgen voor een boeiend programma, met (inter)nationale sprekers, academici en best practices van pioniersbedrijven. We rekenen op jullie om talrijk aanwezig te zijn en volop te netwerken met collega’s uit het vakgebied. We kiezen opnieuw voor het schitterend kader van het Elisabeth Center Antwerp.

Future-proof Procurement and Supply Chain Management
EMBRACE TECHNOLOGY – INVEST IN PEOPLE

Robotisering, Artificiële Intelligentie, Internet of Things, Big data – de exponentiële en disruptieve vierde industriële ( r)evolutie dendert verder met een razendsnelle vaart en heeft een impact op alle sectoren, bedrijven, afdelingen. Dus ook op de toekomst van inkoop en supply chain management.

Wij moeten investeren in onze teams, in opleiding, ontwikkeling van nieuwe kennis en sociale vaardigheden, nieuwe samenwerkingsstructuren en change management om onze organisatie flexibel, innovatief en future-proof te maken. Dan kunnen wij de nieuwe technologie omarmen en gebruiken voor verdere groei en innovatie.