Best Value Training met Deloitte

Datum en tijdstip:
2020-11-17T09:00:00 2020-11-24T16:00:00
Locatie:
ONLINE TRAINING
Adres:


Aanmeldperiode:

Deze training wordt volledig COVID – 19 Proof in digitaal format gegeven!

Om in de huidige markt uw inkooporganisatie als volwaardige business partner te positioneren, is het Center of Excellence (Deloitte, Deloitte Legal & Best Value Group) ervan overtuigd dat innovatieve gedreven groei de sleutel is tot het maximaliseren van de inkoopefficiëntie. De ‘Best Value’ Aanpak is een methode om de efficiëntie in uw project-, risico- en contractmanagement te verbeteren. De nieuwe methode staat in schril contrast met de traditionele manier van projectmanagement en aankopen, die wordt gekenmerkt door een gebrek aan vrijheid om met innovatieve en creatieve oplossingen te werken. Deloitte Legal voorziet juridische achtergrond waardoor we een unieke methodologie kunnen meegeven die compliant is binnen de wetgeving overheidsopdrachten.

Voor volgende uitdagingen kan de Best Value aanpak een oplossing bieden:

  • Hoe zorgen we ervoor dat we efficiënter gaan inkopen?
  • Hoe kunnen we meer gebruik maken van de expertise van onze opdrachtnemers?
  • Hoe kunnen we onze risico’s minimaliseren?

Deze sessie is geschikt voor iedereen die de Best Value Aanpak wenst toe te passen binnen zijn/haar organisatie. We bespreken zowel het inkopers- als het verkopersperspectief en gebruiken voorbeelden uit zowel publieke als private sector.

Na deze sessie heb je:

  • Concrete en direct toepasbare tips en suggesties;
  • Expliciete tips & tricks vanuit Belgische cases
  • Geleerd uit praktijkervaringen van onze trainers;
  • Het Best Value Procurement B - Certificaat. (Vanuit het Center Of Excellence zijn we de enige Belgische entiteit die certificaten mag uitreiken.)

In navolging van voorgaande seminar en webinars organiseert het Best Value Centre of Excellence (Deloitte, Best Value Group en Deloitte Legal) in samenwerking met VIB een Advanced training (incl. B certificatie) op 17 en 24 november 2020. De sessie bestaat uit twee delen. Het certificaat kan enkel behaald worden indien aan beide delen deelgenomen wordt.