members

Leden

Bouw mee aan een netwerk van professionals actief in inkoop, logistiek en supply chain. Blijf op de hoogte en deel je kennis en ervaring met collega’s uit het vakgebied.

members

Inkoop

Zoek de inkoopopleiding die geschikt is voor jouw kennisniveau of interesse én informeer je over actuele trends tijdens onze seminars of via ons kenniscentrum.

members

Logistiek

Door innovatie en technologie is de supply chain-functie enorm variabel. Zoek de logistieke opleidingen en seminars die bij je passen om up-to-date te blijven.

Wie zijn we?

Jong VIB is een initiatief van VIB en enkele (4) jonge gemotiveerde inkoop- en logistieke believers. Vele van hen zijn door een samenloop van omstandigheden in hun huidige functie gerold. Jammer maar helaas bestaat er vandaag voor inkoop geen hogeschool- of universiteitstraject. Dit resulteert in het feit dat het vak onbekend en onbemind is bij jonge professionals. Jammer, want er zijn heel wat job opportuniteiten!

Wat doen we?

Door het organiseren van evenementen met jonge actuele thema’s bij toonaangevende bedrijven willen we inkoop en logistiek bekend & bemind maken bij het jonge publiek (-35j). Daarnaast profileren we onszelf ook als netwerkorganisatie die deze jonge professionals samenbrengt. Yes we can!

Lid worden?

Elk bedrijf dat lid is van VIB - Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek kan collega's, jonger dan 35 jaar, afvaardigen voor Jong VIB. Ben je zelf een jonge inkoop- of logistieke professional dan kan je je als individueel lid inschrijven. Tarieven kan je HIER vinden.

Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia databaseI'm ready to join!

Eerstvolgende activiteit(en)

Duvel - bezoek: Aankopen van Verpakkingen
29 april, Puurs

Op 29 april brengen we een bezoek aan de site van Duvel te Puurs. Daar zullen ze ons onderdompelen in de wereld van de verpakkingen. We krijgen info over de supply chain van Duvel gevolgd door een intro in het aankopen van verpakkingen, een vak apart blijkbaar! Alle info maken we concreet met een rondleiding waar er specifiek aandacht wordt besteed aan het verpakkingsmagazijn. Last but not least eindigen we deze sessie met een gezellige netwerkborrel met bijhorende degustatie.

Programma

18.00u Onthaal met een drankje en een broodjesbuffet
18.30u

Start presentaties in de "moutzolder" van Duvel

  • Koen Van der Taelen, Chief Supply Chain Officer van Duvel
    De supply chain van Duvel met focus op verpakkingen
  • Mathieu Van Brussel, Procurement consultant, Farm Frites (via Solvint)
    Trends in het aankopen van verpakkingen + best practice
19.45u Rondleiding bij Duvel met stop in het verpakkingsmagazijn
21.00u Degustatie - Netwerkborrel
22.00u Einde

 

Ik ga mee!