Wie zijn we en wat doen we?

Zegt het woord uitverkoop jou meer dan inkoop? Is er niets logisch aan logistiek? Dat zou goed kunnen want het vak van inkopers en logistiek is onbekend en onbemind bij jonge professionals. Nochtans ben je sneller inkoper dan je denkt! Plaats je bestellingen? Moet je soms prijzen aanvragen of offertes vergelijken? Bingo, you’re the one we need! Of ben je dagelijks bezig met de supply chain van je bedrijf? Get in line!

Jong VIB is een initiatief van VIB en enkele (4) gemotiveerde inkoop- en logistieke believers. Omdat er vandaag voor inkoop nog geen hogeschool- of universiteitstraject bestaat, hebben wij de handen in elkaar geslagen! Door het organiseren van evenementen met jonge actuele thema’s bij toonaangevende bedrijven willen we inkoop en logistiek populairder maken bij het jonge publiek. En hoe jong van geest je ook moge zijn, we hebben de grens op 35 jaar getrokken.

Met dit initiatief creëren we een win-win-situatie voor beide partijen. Het organiserende bedrijf komt rechtstreeks in contact met jong talent en gedreven inkopers/logistiekers en wint tegelijkertijd aan naamsbekendheid. Andersom krijgen de deelnemers de vaak unieke kans om een toonaangevend bedrijf te bezoeken en nieuwe inzichten te vergaren. Je ontmoet er peers en kan interessante netwerk-contacten vergaren en wie weet… een nieuwe job?

Lid worden?

Elk bedrijf dat lid is van VIB - Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek kan collega's, jonger dan 35 jaar, afvaardigen voor Jong VIB. Ben je zelf een jonge inkoop- of logistieke professional dan kan je je als individueel lid inschrijven. Natuurlijk kan je ook vrijblijvend deelnemen aan de activiteiten.

Klik om een afbeelding te selecteren uit de multimedia databaseI'm ready to join!

Eerstvolgende activiteit(en)

12 Februari 2020
Bezoek aan Europees Distributiecentrum Carglass

CSR in een distributie omgeving. Wat zijn de sterktes en zwaktes binnen Carglass/Belron? Je komt het te weten tijdens deze unieke Jong VIB-activiteit. Na een korte uiteenzetting werpen we een blik achter de schermen van het grootste autoruitendistributiecentrum ter wereld. 

Lees meer


March 5, 2020 
The trends in procurement - CPO Survey results @ Deloitte
Complexity: overcoming obstacles and seizing opportunities

What are the trends in procurement according to Chief Procurement Officers all over the globe?

Deloitte will provide you more insights on the results of this groundbreaking survey.

18h00 – Welcome @ Deloitte – Tarmac
18h30 – Trends in procurement – CPO Survey results – Deloitte
19h30 – Tour of  the new Deloitte Gateway building
20h00 – Networking reception @ Tarmac

Find out more!