DRIVERLESS SUPPLY CHAIN

Datum en tijdstip:
2020-03-24T08:30:00 2020-03-24T11:00:00
Locatie:
Kantoor Möbius
Adres:
Kortrijksesteenweg 152
9830 Sint Martens Latem
Aanmeldperiode:

De Driverless Supply Chain: Kan AI een supply chain sturen?

 

Is het noodzakelijk om telkens een menselijk expert (planner) te hebben om een supply chain te sturen? Nu “real time information” opgang maakt, en AI minder “ver-van-mijn-bed” kunnen we overwegen om de supply chain te laten sturen door een algoritme dat van deze mogelijkheden gebruikt maakt.

In welke gevallen heeft de kennis van de planner een daadwerkelijk waarde? Moeten we de supply chain experts morgen niet eerder bij de “data scientist” zoeken dan bij de “planner”? Zouden we de supply chain niet moeten herdenken, aangezien informatie tegenwoordig real-time beschikbaar kan zijn en de juiste beslissingen op continue basis genomen kunnen worden?Wordt het niet tijd om mensen voor te bereiden op een supply chain die nauwelijks menselijke interventie nodig heeft? Is het niet beter om datawetenschappers verder op te leiden in “operations” en “leadership” zodat zij de supply chain manager van morgen kunnen worden?

In deze inspirerende presentatie zal besproken worden dat de Driverless Supply Chain niet een keuze is tussen de mens en het algoritme, maar dat het een ingrijpende verandering voor beiden kan zijn, en zullen we een voorbeeld tonen hoe zo’n Driverless Supply Chain eruitziet.

Programma

08u30 - 09u00 Ontvangst met koffie en croissants
09u00 - 10u15 De Driverless Supply Chain - Luc Baetens
10u15 - 11u00 Netwerking
11u00 Einde

driverless sc.PNG