Locaties opleidingen

Op deze pagina vind je info over de locaties waar onze opleidingen doorgaan in het academiejaar 2018-2019*.
VIB legde maar liefst 6 nieuwe locaties vast, om tegemoet te komen aan de geografische verwachtingen van onze cursisten**.
 
(*Onder voorbehoud van wijzigingen.)
(**Die beslissing vloeide voort uit de feedback van VIB-cursisten bij een grootschalige enquête, waarbij onder meer werd gepeild naar de bereikbaarheid van de stad Antwerpen en het fileleed.)

LITC (LAAKDAL)

LITC Laakdal

Adres: LITC, p/a Nike Europese Logistieke Campus, Nikelaan 1, 2430 Laakdal.

Omschrijving:

LITC, het Logistics Innovation and Training Center, is een hypermodern multifunctioneel complex gelegen aan de Europese Logistieke Campus van Nike.

Bereikbaarheid:

Bezoekers van LITC kunnen gebruik maken van de bezoekers- en personeelsparking van Nike.

Het LITC-gebouw ligt in een landschapsvijver rechts van de parking, op 100m na de slagboom.

Website: www.litc.be


ZEBRASTRAAT (GENT)

Zebrastraat Gent

Adres: Zebrastraat 32, 9000 Gent.

Omschrijving:

De Zebrastraat is gelegen in een autoarme omgeving te Gent. De moderne zalen voor opleidingen zijn één voor één genoemd naar Belgische kunstenaars (Panamarenko, Honoré d'O, Anneke Eussens, Nick Ervinck, Thomas Huyghe en Marnix Verstraeten).

Bereikbaarheid:

Vanop de E17: volg de borden 'Gent Centrum', zodat u via een lang viaduct Gent binnenrijdt. Voor de eerste verkeerslichten sla je links af en houd je links aan om een grote bocht rond het Achtmeiplein (WOII-monument) te maken. Volg vervolgens het bord 'andere richtingen' en let op dat je niet opnieuw het viaduct oprijdt. De derde straat rechts is de Zebrastraat.

50m verder aan de rechterkant vind je de ingang van de parking New Zebra, met indicatie van het aantal vrije plaatsen.

Websitewww.zebrastraat.be

 

CSR CAMPUS (GENT)

CSR Campus 

Adres: Merelbekestationplein 10, 9050 Gent.

Omschrijving:

Deze kersverse opleidingsruimte aan het station van Merelbeke draagt duurzaamheid (en dus de waarden van CSR Campus) hoog in het vaandel. Zo is er gekozen voor meubilair met een lange levensduur en voert de externe cateraar een zero waste-policy (voeding met een korte THT).

Bereikbaarheid:

CSR Campus is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer: de locatie is gevestigd net tegenover het station van Merelbeke en deze bussen houden vlakbij halt: lijn 140 aan het station, lijnen 42, 43 en 48 aan kerk Flora en lijn 20 aan de Merelbekestraat. Er zijn ook meerdere fietsrekken beschikbaar aan het station.

Als je met de wagen komt, kan je gratis parkeren op het parkeerterrein van het station of op het Floraplein van Merelbeke (5 minuutjes wandelen). Let op: CSR Campus bevindt zich in een blauwe zone, dus vergeet zeker niet je parkeerschijf te plaatsen.

Websitewww.csrcampus.org

AUBERGE DU PÊCHEUR (SINT-MARTENS-LATEM)

Auberge du peÌ?cheur Sint-Martens-Latem

Adres: Pontstraat 41, 9831 Sint-Martens-Latem.

Omschrijving:

Auberge du Pêcheur is een begrip in Sint-Martens-Latem en omstreken. Op één van de mooiste locaties langs de Leieboorden is dit een stijlvolle omkadering voor opleidingen, meetings en seminaries. Een aantal zalen in het domein bieden een verbluffend uitzicht op de Leie.

Bereikbaarheid:

Er is voldoende parkeerruimte voorzien recht tegenover het domein.

Websitewww.auberge-du-pecheur.be

 

BLUEPOINT (ANTWERPEN-BERCHEM)

bluepoint-antwerpen

Adres: Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem.

Omschrijving:

Bedrijvencentrum BluePoint Antwerpen is een uitstekende locatie voor opleidingen, vergaderingen en evenementen op een steenworp van de stad.

Bereikbaarheid:

BluePoint Antwerpen business center ligt in een groene en rustige omgeving, op 10 minuten van Berchem station en biedt gemakkelijke parkeerfaciliteiten.

Website: www.bluepoint.be/nl/antwerpen/

 

 

 DE JACHTHOORN (KONTICH)

De Jachthoorn Kontich

Adres: Doornstraat 11, 2550 Kontich.

Omschrijving:

De Jachthoorn is een groen afspanningsgebied gelegen aan de Doornstraat in Kontich (waar het grondgebied van Aartselaar, Edegem, Wilrijk en Kontich elkaar raken).

In de huidige hoedanigheid worden de zalen gebruikt voor opleidingen, seminaries, personeelsfeesten, familiefeesten, koffietafels en familiedagen.

Bereikbaarheid:

De ruime parking van De Jachthoorn biedt plaats aan 500 wagens.

Websitewww.afspanningdejachthoorn.be

 

 

 

 

 
KASTEEL TIVOLI (MECHELEN)

Adres: Antwerpsesteenweg 92, 2800 Mechelen

Omschrijving:

Kasteel Tivoli is een historisch kasteel gelegen in een groene omgeving en een ideale locatie voor feesten en professionele meetings op hoog niveau.

In de huidige hoedanigheid worden de zalen gebruikt voor events, feesten of vergaderingen/opleidingen.

Bereikbaarheid:

Deze locatie ligt buiten het centrum van Mechelen en is daardoor vlot bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien.

Website: http://www.kasteeltivoli.be/