Wie zijn we?

VIB, de Vereniging voor Inkoop en Bedrijfslogistiek, is een onafhankelijke netwerkorganisatie voor inkoop-, logistiek- en supply chain-professionals. Sinds 1981 bieden we de gelegenheid aan professionals om hun netwerk uit te bouwen met collega’s uit hetzelfde vakgebied met als doel kennis en ervaringen te delen/uit te breiden.

Waar staan we voor?

Bij VIB geloven we dat inkoop en supply chain management drivers zijn voor innovatie, groei en efficiëntie van de bedrijfsvoering. Het is dan ook onze missie om deze functies te ondersteunen in hun groei naar volwaardige business partners binnen hun organisatie.

Hoe doen we dit?

VIB OPLEIDINGEN en SEMINARS
Je vindt bij VIB een breed aanbod van professionele opleidingen & seminars die continu up-to-date worden gehouden adhv nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en veranderende opleidingsbehoeften.

VIB als PARTNER
Via werkgroepen en regionale besturen hoort VIB wat er leeft bij onze leden en cursisten. Daarnaast kan je ook bij ons terecht met al je professionele vragen. Als lid van verschillende internationale federaties (ELAIPSERA,..) die het vakgebied wereldwijd verenigen, garanderen we de kwaliteit van onze informatie. Als we je niet zelf kunnen helpen, brengen we je in contact met personen die dat wel kunnen.‚Äč

VIB NETWERK
Tijdens onze verschillende events (Dag van Inkoop en Logistiek, Supply Chain Awards, bedrijfsbezoeken) is er voldoende gelegenheid om contacten te leggen met inkopers en logistiekers van verschillende bedrijven. Op die manier kan je ervaringen en kennis uitwisselen en/of samenwerkingen tot stand brengen.

 

Het VIB Office Team doet dit niet alleen. Wij worden met raad en daad bijgestaan door onze regio's en onze werkgroepen. Dit alles onder het alziende oog van onze Raad van Bestuur.